Haiglane püüdlus juba lastes kõik ülev ära labastada

Rootsi televisiooni lastesaates lastakse eetrisse video, kus peategelasteks on peenis ja vagiina nimega Snoppen ja Snippan. Uskumatu, aga tõsi!

Muidugi õigustatakse seda kõike sõnavabaduse ja vajadusega pakkuda lastele “seksuaalharidust”…

Tegu on järjekordse näitega sellest, kuidas seksuaalrevolutsioon püüab juba lastes hävitada ära terve häbelikkuse ja arusaamise sellest, mis peaks olema ilus, sügav ja püha – kõik ülev püütakse ära labastada.

Selline asi on lihtsalt kuritegelik! Me ei tohi mingil juhul lubada eesti ühiskonna ja kultuur allutamist sellisele rüveduse diktatuurile, vaid peame selle eest oma lapsi ja lapselapsi iga hinna eest kaitsma.

Midagi pole öelda: elame hullumeelsuse ajastul ja jääb vaid üle küsida, mis sellisele teele asunud ühiskondadest saab või kaua neile üldse on aega jäänud.

5 Responses to Haiglane püüdlus juba lastes kõik ülev ära labastada

  1. rahvakoguja says:

    Harjumatu lugu kyll. Tänapäeva mängureegleid arvestades on nyyd ilmselt kaks võimalust: munnike ja vituke vaatavad varsti vastu nätsudel, ranitsatel, kõrrejookidel, jne jne, (ilmselt kuni Munni-Vitumaa avanemisele kusagil Sigtuna küngaste taga), või siis nad ei kogu vaatajaskonda ning frantsiis jääb olemata (millisel juhul satub ka kogu “operatsiooni” mõtekus kahtluse alla). Arvestades seda, et elame haibipõhises fääst-kultuuris, kus juba peaaegu absoluutselt kõike turundatakse mingi rülguse või vastuolu abil, näib et käesolev projekt omab läbilöömiseks head lähtepositsiooni…

    Aga siiski on minu arvates vaja eristada seksuaalharidust kui sellist ning vanemate ja laste suhtes rakendatavat vägivalda. Kui lapsele telekas öeldakse, et jõuluvana pole olemas, või et lapsed sünnivad sellest et mees naise viljastab, siis pole see vahest küll väga kena, aga siiski võrreldamatult süütum “patt” kui laste vanematest eraldamine või nende ajupesu “kahe isa/ema” teemadel…

    Meelis Kaldalu

  2. kristi says:

    Seksiga ei ole seal ju midagi pistmist. ka laulu sõnad ei ole vulgaarsed. Kui lugesite selle programmi kohta lähemalt, siis on seal ju öeldud, et tegemist on inimese kehast rääkivate laulukestega. Näiteks teised teemad sellest sarjast – laul hammaste äratulemisest, nina nuuskamisest, puuksutamisest jne. Ei midagi hirmsat ega kohutavalt labast, lihtsalt naljakad laulukesed. Lasteaialastele lihtsalt teevad niisugused teemad nalja. teatud arenguetapis tegeleb laps oma keha avastamisega, ja nii ninakollid kui suguelundid on lapse jaoks kõik ühtviisi huvitavad. Kuid see ei tähenda, et neist moraalitud inimesed kasvavad – see sõltub ikkagi kodust ja vanematest. Olete ka ise isa, küllap teate seda isegi. Antud hetkel näete tonti seal, kus seda ei ole.

  3. Guido Daniel says:

    Kui lastele õpetataks seksuaalsuhteid juba varajases nooruses nii nagu see Jumala poolt on seatud, poleks selles midagi halba. Seksuaalsuse eksisteerimise, vastassugupoolte erinevuste teadmine ja nende austamine on igati omal kohal. Kahjuks on praeguses kasvatuses abielueelsed ja sama sugupoole vahelised suhted samuti aktsepteeritavad. Need peaksid taunitavad olema ja siis vast poleks ka käesolevat probleemi. Või saan ma valesti aru?

  4. Taavi T says:

    – Varro Vooglaiu kaunis l’ikiv pea on minu arust tervelt häbelik ja püha.
    Ta ei peaks seda niiviisi avalikult demonstreerima sest see on taas halva maitse ja labasuse tee.
    Varro, kata ikka pea ära, sest see pole siin mingi liputamise värk, eks.

  5. Taavi T says:

    @ Guido Daniel

    Mis sellel abielueelsel suhtel viga on?
    Mõjub massidele halvasti?

Leave a comment